Българският защитник Живко Миланов получи контузия по време на двубоя от 20-я кръг на румънското първенство. Отборът на бившия играч на Левски Васлуй записа нулево равенство като домакин на ЧФР Клуж.

В края на първото полувреме Рикардо Каду влезе изключително грубо в Живко Миланов, като го удари с коляно в главата, като българинът не успя да стане и да продължи мача. Нещо повече, бранителят бе незабавно откаран с линейка в местна болница, за да се изясни състоянието му.

Миланов бе в съзнание, въпреки тежкия сблъсък, а медицинският екип незабавно му оказа помощ. След това обаче го откара за преглед в местна болница.

За нарушението Каду получи червен картон, а след това Клуж остана с 9 души на терена, когато в самия край на полувремето Диого Валенте получи нелеп втори жълт картон, за самоволно напускане на терена.

Въпреки че домакините имаха числено предимство до края на двубоя, Васлуй не успя да се възползва от тази възможност и завърши 0:0.

Отборът на българския защитник запазва четвъртото си място в подреждането на Румъния с 36 точки. Клуж е на 6-а позиция само с три точки по-малко.