Българският защитник Живко Миланов и неговия Том Томск изпаднаха в руската втора дивизия след плейоф с втородивизионния Башинформсвяз Уфа. Първата среща в столицата на Башкирия беше спечелена от домакините с 5:1, което направи задачата на

Миланов и неговите колеги много трудна. Все пак те спечелиха у дома с 3:1, но напускат елита на руския футбол с общ резултат 4:6.

Българският десен бек игра през всичките 90 минути, но само два пъти направи прилични пробиви, като центриранията му не затрудниха защитата на гостите.

Срещата започна като мечта за Том, а Евгений Башкиров откри резултата още в 4-ата минута. Натискът им се увенча с втори гол, дето на Павел Голишев в 23-ата минута.
В 30-ата минута обаче интригата приключи, след като Дмитрий Голубов от гостите вкара за 1:2. Същият този голубов вкара четири от петте гола на Башинформсвяз, който от следващия сезон във Висшата лига на Русия ще носи просто името ФК Уфа. Игор Портнягин оформи крайното 3:1 в 72-ата минута.

В другата плейофна двойка играят Торпедо Москва и Криля Советов, като столичани спечелиха първата среща с 2:0. "Съветите" са домакини в реванша по-късно днес.