Тимът на Димитър Бербатов Керала Бластърс гостува на Делхи Дайнамос в двубой от 9-ия кръг на индийската Суперлига на 10 януари 2018 година от 16:30 часа, а вие може да проследите двубоя в ефира на Mtel Sport

Българският нападател се завърна в игра за тима при равенството 1:1 срещу Пуна, след като лекува контузия, която го извади от терените за около 3 седмици.

Той остана на терена едно полувреме, след което беше заменен.

В срещата срещу Делхи Керала има възможност да се върне на победния път, след като няма победа от 15 декември 2017 година, когато спечели мъчно с 1:0 домакинството си на Нортийст Юнайтед.

След този успех тимът на Бербо се мъчи из терените на Индия като завърши 1:1 с Ченаин и Пуна, а загуби от Бенгалуру с 1:3 у дома пред верните си фенове.

Бербо е надъхан да се изяви срещу предстоящия съперник, който заема последното място в таблицата с едва 4 точки, докато Керала е с 8.

Керала влиза и в серия от три поредни гостувания в следващите седем дни, като след мача с Делхи, идват мачове и с Мумбай Сити и Джамшетпур на 14 и 17 януари.

Бербо с полувреме игра

Бербатов продължава да е доста активен в социалните мрежи като не пропуска удобен момент да сподели любопитни моменти от живота си в Индия. Като в същото време младоците в отбора коментират, че ако попитат Бербатов за нещо, то той им отговаря, но не общува много с тях.

Керала с нов треньор

Бербо е в отлична спортна форма след контузията и със сигурност ще помогне на по-младите си съотборници срещу съперника в сряда. Делхи е в отчайваща форма като от последните си пет мача има равенство и 4 поражения с отчайваща голова разлика 3:13. 

Бербо почти не говори

Вие може да проследите срещата на живо в ефира на Mtel Sport от 16:30 часа, а студиото преди двубоя стартира 15 минути по-рано.

До този момент Бербатов е изиграл 5 двубоя за Бластърс, но все още не е отбелязал гол. Ще видим как ще се развие двубоя под ръководството на новия треньор на тима Дейвид Джеймс, който замени Рене Мюленстийн на поста. Тимът от Кочи вече проведе и тренировъчно занимание в Делхи при по-студено от обичайното за тях време, но със сигурност за двубоя това няма да има значение.