Димитър Бербатов изигра своя първи мач след близо месец пауза заради контузия, но надали е останал доволен от представянето си. Берба стартира като титуляр за своя Керала Бластърс, който в мач от индийската Суперлига завърши 1:1 като домакин на Пуна Сити.

Двубоят бе дебют за новия старши треньор на Керала Дейвид Джеймс. Бившият вратар заложи на българина в халфовата линия на отбора си, но на почивката взе смелото решение да извади звездата си и да пусне в игра Кизито Кезирон. Причината бе, че за времето си на терена Бербатов, може би повлиян и от контузията си, рядко играеше с топката. 

Марселиньо бе дал преднина на Пуна в 33-ата минута, а влизането в игра на угандиеца Кезирон даде нужната промяна и втората част определено бе по-добра за Бластърс.

Така се стигна до 73-ата минута, в която холандецът Марк Сифнеос реализира за 1:1, след като получи хитър пас от Къридж Пекюсън и от добра позиция в наказателното поле реализира.

В класирането Керала е на незавидното осмо място с 8 точки и към момента е на 5 точки от местата, даващи право на участие в плейофите. Пуна е на другия полюс - временен лидер с 16 точки.