Най-красивата жена на света - за такава бе определена през 1994 година индийката Айшвария Рай. Красавицата спечели титлата "Мис Свят", а със сините си очи и екзотична визия наистина може да плени всеки мъж.

Впоследствие тя се отдава киното. Актрисата Айшвария Рай е считана за едно от най-големите имена на Боливуд и за една от най-скъпо платените актриси. Играла е и в няколко американски продукции. 

Бербо нареден сред най-слабо представящите се, бил "изгубен"

През 2007 година тя се омъжва за друга знаменитост на Боливуд -  актьора Абхишек Бачан. Ражда момиченце – Аарадия, на 16 ноември 2011 г. Именно след раждането Айшвария напълнява доста и това предизвиква буря от недоволство у индийската публика спрямо всеобщата любимка.

Но тя се взима в ръце и отново придобива предишната си ослепителна визия, макар и вече на по-зряла възраст. 

Треньорът на Керала зове: Имайте вяра в Бербатов!

Междувременно нейният съпруг се отдава на своята страст футбола и става собственик, заедно с още двама, на един от клубовете в Индийската суперлига - Ченай.

В един от двубоите в предишните сезони звездната двойка гостува в град Кочи, за да вика за ФК Ченай /б.р. или Ченайин/ срещу местния Керала Бластърс. Нищо чудно дуото от Боливуд да присъства и на предстоящия мач между Ченай и Керала на 22 декември в 6-ия кръг, а дамата нормално ще вика против гостуващите Бербатов и компания.

Не че не харесва българина, просто клубните пристрастия на Айшвария са на страната на клуба на нейния съпруг.