Иван Иванов бе титуляр за Партизан Белград при победата с 2:1 вкъщи над Явор Иваница в двубой от 24-ия кръг на шампионата на Сърбия.

Така шест мача преди края черно-белите вече докосват титлата, след като увеличиха на цели десет точки преднината си пред втория Цървена звезда, който изненадващо не успя да вкара гол на борещия се да не изпадне Нови Пазар и направи 0:0 като гост на слабаците.

Звонимир Вукич изведе напред гробарите с гол от дузпа в осмата минута, а Раде Вельович изравни за гостите от Явор в 58-ата. Никола Томич обаче вкара нов гол за Партизан в 71-ата минута и донесе успеха на столичаните.

Иван Иванов за пореден път изигра пълни 90 минути в тима на Аврам Грант, като българският национал ще бъде един от играчите с най-голям принос за титлата.

Русия е несменяем титуляр през целия сезон, като не е пропуснал нито една от 24-те шампионатни срещи на Партизан до момента и е играл без смяна, като няма дори една минута извън игра.

Иванов е вкарал три гола белградчани и шокиращо за защитник, не е получил нито един картон - дори жълт, за 2160 поредни минути на терена.