Българският национал Станислав Манолев се възстанови невероятно бързо, след като скъса мускул на бедрото само преди осем дни. Защитникът на ПСВ Айндховен по медицински прогнози трябваше да отсъства минимум месец, но след посещение при сръбската лечителка Мариана, вече е на линия. Манолев не само започна занимания, но се включи наравно със съотборниците си в последната тренировка преди мача срещу НАК Бреда.

Изумителното възстановяване на 25-годишния бек дори го вкара в групата на Фред Рутен още днес, тъй като и двамата титулярни бранители Карлос Салсидо и Маза се оплакваха от различни болежки. Те тренираха и отделно от групата преди двубоя с НАК Бреда. По информация на Гонг, Манолев най-вероятно ще се появи и в игра, като това ще се случи през второто полувреме.

Станислав Манолев се контузи още в началото на мача за Лига Европа срещу Хамбургер миналия четвъртък, и бе отписан от клубните лекари за следващите от четири до шест седмици. Очевидно обаче уменията на сръбската „магьосница” са се отразили повече от добре на българския футболист, и той вече е на линия.

Дори старши треньорът Рутен сподели, че е изумен от възстановяването на Манолев. "Манолев изглежда много добре. Все още обсъждаме дали може да играе, и определено е под въпрос. Но наистина съм невероятно изненадан," заяви наставникът пред официалния сайт на клуба.