Още един български национал се възползва от услугите на сръбската лечителка Мариана Ковачевич. Защитникът на ПСВ Айндховен Станислав Манолев разчита на невероятните способности на сръбкинята, за да се възстанови по-бързо от контузията в бедрото, която получи миналата седмица. Десният бек е с травма от мача срещу Хамбургер от Лига Европа, и по предварителните прогнози трябваше да отсъства поне месец от терените. Чудодейните качества на Мариана Ковачевич, която прилага лечение с плацента, са „оправили” национала доста по-бързо.

По информация на Гонг, Манолев е бил в Белград през уикенда, и днес ще премине обстойни медицински изследвания в Айндховен, след които ще стане ясно дали разкъсването в мускула му наистина е заздравяло сензационно бързо, както показаха първите снимки след лечението. Ако всичко е наред, още утре, по-малко от седмица след контузията, благоевградчанинът ще може да тренира, а в събота ще е на линия и за мача от първенството срещу НАК Бреда

Холандският авторитетен всекидневник AD припомня, че от услугите на Мариана са се възползвали вече много известни футболисти, сред които и съотборниците на Станислав в ПСВ Орландо Енгелаар и Данко Лазович. Не един и двама български играчи, като Валери Божинов и Георги Иванов-Гонзо, също са се оставяли в ръцете на Мариана Ковачевич.