Валери Божинов бе титуляр за своя Партизан, който в мач от петия кръг на сръбското първенство допусна издънка, след като загуби с 2:3 гостуването си на Войводина в Нови Сад.

Божинов остана на терена до 66-ата минута, в която бе заменен от Саша Илич, а в този момент резултатът бе 3:1 за домакините.

Войводина нанесе своя удар рано в мача, след като Мирко Иванич в 6-ата и Александър Станисавлевич в 13-ата дадоха ранен и солиден аванс за своя отбор.

Божинов влезе в статистиката с жълт картон в 35-ата минута, а 4 по-късно Абубакар Умару върна „гробарите“ в двубоя с попадение след пас на Дарко Брашанац.

Огнйен Озегович възстанови аванса от 2 гола за Войводина в 61-ата минута. Умару реализира втория си гол в 67-ата минута, но надеждите на Партизан бяха бързо попарени, след като няколко минути по-късно Брашанац получи втори жълт картон и остави съотборниците си с човек по-малко до края на двубоя. Все пак двата тима завършиха с изравнен брой играчи след втори жълт картон и на Джурич в добавеното време на срещата.

В класирането Войводина изпревари „гробарите“ като тимът от Нови Сад е трети с 10 точки, следван от Партизан с 9. Лидер е Явор с 12, следван от Цървена звезда с 11.