Валери Божинов се прибра в България в очакване да се сдобие с наследник през следващите часове. Любимата на Валери, фолк фурията Алисия е в напреднала бременност и всеки момент ще дари футболиста с първо дете.

Таранът на Манчестър Сити ще посети днешната среща на младежкия национален отбор срещу Англия, както и мача на мъжете с Люксембург.

„Надявам се след всичко лошо, което ми се случи да преживея и хубави неща, мисля че го заслужавам,” заяви на Летище София нападателят.

„Не искам да коментирам нещата, които се казаха в последните дни. Ще кажа само, че всеки трябва да носи отговорност за това, което е казал. Всеки си има глава на раменете,” сподели за Гонг Божинов.

„Искам да бием Люксембург, както и останалите съперници, за да имаме шанс. Не гледах директно мача с Холандия, но от репортажите видях, че имахме повече положения, но не бяхме концентрирани пред гола”, каза още контузеният Валери.

Нападателят накуцваше, но заяви, че това е съвсем нормално, с оглед на операцията, която претърпя преди 18 дни. Божинов коментира, че възстановяването му се движи по план.