Английският национален отбор по футбол ще излезе с най-доброто в днешната младежка евроквалификация срещу България в София. Според медиите на Острова, мениджърът Стюърт Пиърс иска да е сигурен в победата, затова още от началото на двубоя ще заложи на трима нападатели, и то най-добрите, с които разполага.

Атаката на „Трите лъва” ще се състои от звездата на Арсенал Тио Уолкът, голмайсторът на Астън Вила Габриел Агбонлахор и от нападателят на Блекбърн Мат Дербишайър.

Освен тях в стартовите 11 се очаква да попаднат двама съотборници на Мартин Петров и Валери Божинов в Манчестър Сити – вратарят Джо Харт и защитникът Недум Онуоха. Заедно с Онуоха в отбрана ще е един от най-опитните футболисти в селекцията на Пирънс – Стивън Тейлър, както и Мартин Крейни и Андрю Тейлър.

В полузащитата на Англия ще действат рекордьорът по мачове за младежите – Джеймс Милнър, както и Марк Ноубъл и по-дефанзивния Крейг Гарднър – съотборник на Стилиян Петров в Астън Вила.

Срещата България - Англия е тази вечер от 19 часа на ст."Българска армия". Билетите за двубоя са на символичната цена от 2 лева.