Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов бе отличен за пореден път. Наградата обаче този път му присъдиха феновете, които са харесали гола му срещу Чарлтън от 7 май и са го посочили за фаворит в анкетата за най-атрактивно попадение през изминалия сезон, която бе публикувана на официалния сайт на Тотнъм.

Звездата на „шпорите” зае първо място в класирането, след като 4 от головете на нападателя попаднаха в запитването .

За попадението на Димитър Бербатов от 7 май при победата над Чарлтън са гласували 722 души. На второ място привържениците на атрактивните голове са класирали Арън Ленън. По-забележителното обаче е голямата разлика между двамата – 233 гласа.

На трето място остана Пол Робинсън с попадението си от 17 март срещу Уотфорд. Останалите три майсторски гола на капитана на българския национален отбор, които влязоха в класацията, бяха поставени съответно на 4-а, 8-а и 9-а позиция.

Преди известно време нападателят, който вкара 23 гола за „шпорите” още през първия сезон в Премиършип, се нареди на трето място в класирането при голмайсторите в тазгодишното издание на турнира за Купата на УЕФА. Освен това, бе обявен за победител в анкетата за Играч на сезона на членовете на клуба.