Звездата на Тотнъм Димитър Бербатов не иска да бъде звезда, а наградите, които получава не са самоцел за него, информира Тribalfootball.

„Да съм герой, не е това, към което се стремя. Аз съм нормален човек, който се опитва да се забавлява на терена, както и да радва феновете. Ако мога да правя това, ще съм щастлив”, заяви капитанът на българския национален отбор.

Нападателят, който вкара 23 гола за „шпорите” още през първия сезон в Премиършип се нареди на трето място в класирането при голмайсторите в тазгодишното издание на турнира за Купата на УЕФА. Освен това, бе обявен за победител в анкетата за Играч на сезона на членовете на клуба.

„Чувствам се страхотно, че успях да направя всичко това още през първия си сезон в Англия. В началото ми беше доста трудно, но аз знаех, че ще е така и въпреки всичко продължавах да се боря заедно с целия отбор”, добави Бербо.

„Няма значение на каква позиция играеш, винаги в трудно, когато сменяш едно първенство с друго. Ако обаче се учиш бързо, няма да имаш никакви проблеми. За щастие с мен се случи точно така”, добави българският национал.