Английският национал Франк Лампард се е съгласил да премине в Интер от Челси, информират медиите в Италия, в които  се   съобщава още, че всичко вече зависи от договорка между ръководствата на двата клуба.

Президентът на „нерадзурите” Масимо Морати иска да привлече на „Сан Сиро” трима големи играча, с които да заздрави състава, воден от Жозе Моуриньо.

Португалският спец има голямо желание да се събере отново с Франки, който бе сред основните му футболисти на „Стамфорд Бридж”.

Докато от „синия” клуб се опитват да откажат Лампард от идеята за трансфер извън Челси, английският национал има голямо желание да започне на ново, като от Интер са му разрешили да продължи да живее в Англия, ако премине в редиците на италианските шампиони.

Пристигането на „Стамфорд Бридж” на Луиш Фелипе Сколари изглежда не е повлияло на нагласите на Франки и той се е съгласил да облече „черно-синия” екип.

Все още остава двата клуба да достигнат до споразумение, но медиите в Италия съобщават, че евентуалната сделка ще бъде на стойност 14 милиона лири.