Играчът на Челси Франк Лампард заяви, че и без Дидие Дрогбасините” разполагат с достатъчно нападателна мощ, с която да победят Арсенал в неделя.

Момчетата на Аврам Грант ще излязат на „Емирейтс” в края на тази седмица без контузения Дрогба, но Франки хвърли предизвикателството пред „артилеристите”, че неговият отбор притежава нужните качества, с които да отвори пробойна във отбора на временните лидери във Висшата лига.

Изказването на Лампард идва след последното нулево равенство на Челси с Валенсия в Шампионската лига.

„Откъде ще дойдат головете за нас – Джо Коул, Шевченко, Райт-Филипс, от мен и от всички останали състезатели. Да се надяваме, че ще успеем да вкараме дори от игра, а не от статично положение”, заяви той.

„Това ще бъде изключително важна среща за нас. Арсенал играе превъзходно през целия сезон. Подхлъзна се в последните си няколко срещи, но това се случва на всеки. Пред нас има отлична възможност да скъсим преднината на „топчиите” още повече. Няма как да изкараш цял сезон без загуба – това в днешно време е просто невъзможно, но не става дума за натрупване на умора”, завърши Лампард.