Интересно изказване за феновете в италианския футбол и конкретно за тези на Рома направи звездата на "вълците" Един Джеко. Според босненеца, тифозите само го чакат да изпусне някое положение и започват да го плюят и обиждат. 

А това изглежда странно на пръв поглед, тъй като той е топреализаторът на "джалоросите" и е с огромна заслуга за доброто им представяне в Серия А от началото на сезона. Но привържениците не прощават. 

"Когато играех в Англия, също винаги е имало напрежение. И ако бъркаш, нормално е да има критики, свикнал съм с това. Но в Италия е много по-различно. Тук не те критикуват, тук директно те плюят и те обиждат."

"Подобно е на поведението им, както е в родната ми Босна. Там ако направиш три грешки, може и да ти простят. Но след това вече се почват обиди и клетви, с което е много тежко да се свикне", сподели Джеко. 

Но въпреки това той няма намерение да напуска италианския футбол и се надява да спечели скудетото с Рома. а това изглежда невероятно трудно в конкуренцията на първенеца в последните пет години Ювентус.