Българският футболен национал Ивайло Чочев демонстрира загриженост към бъдещето на своя клуб Палермо. Макар че бившият ас на ЦСКА е трансферна цел на поне два отбора от Серия А, неговите мисли са насочени към предстоящата за „розанерите” кампания във втория ешелон на италианския футбол.

Новак в Серия А с интерес към български национал

Новакът в калчото СПАЛ и спасилият се драматично в последния кръг Кротоне са двете сериозни опции пред Чочев, ако той или Палермо решат, че е време за трансфер. Докато слуховете стават по-интензивни, 24-годишният плевенчанин продължава да се готви активно с Палермо за предстоящото изпитание в Серия Б.

Младок и свободен агент са конкурентите на Чочев за Кротоне

Някои италиански медии посочиха българина като ключов футболист за „розанерите”, ако те действително искат да гонят бързо завръщане в елита.

„В сравнение с миналия сезон, не бива да правим същите грешки и трябва да се опитаме да печелим колкото се може повече мачове”, каза Чочев.

Тежка прогноза за Палермо: Само Чочев не стига

„Трябва да бъдем преди всичко концентрирани при статичните положения за противника, защото ни вкараха доста голове по този начин. Феновете? Те трябва да са близо и да ни подкрепят, нуждаем се от тях”, добави футболистът пред официалния сайт на Палермо.