Бившият защитник на ЦСКА Никола Вуядинович се надява да играе през следващия сезон в Шампионската лига с тима на Удинезе, чиято собственост е.

В момента черногорският бранител се подвизава като преотстъпен в шотландския Абърдийн, но се надява от лятото да се завърне в тима от Удине, който в момента е пети в Калчото и се бори за място в четворката, за да може да се класира за турнира на богатите.

“Ще се върна в Италия, тогава ще говоря с треньора и спорния директор на Удинезе, за да дискутираме бъдещето ми”, каза Вуядинович пред шотландските медии.

“Те са пети в Серия А и мисля, че ще финишират четвърти, и ще се класират за Шампионската лига. Те са много добър отбор.”

“Ако Удинезе се класира за Европа, тогава ще се нуждае от повече играчи, така че предстои голямо предизвикателство. Това е вълнуващ проект”, заяви Никола Вуядинович, който се надява да бъде върнат при фриуланите, след като на два пъти бе преотстъпен.

Черногорецът игра в ЦСКА през сезона 2007/2008 година, след което бе продаден от червените на Удинезе за 1 милион евро, но все още няма записан официален мач за италианския тим.