Президентът на Катания Антонино Пулвиренти направи сензационно разкритие около страничния съдия Лука Маджани, който се прочу със скандалните си отсъждания по време на мача с Ювентус вчера.

През първото полувреме на срещата, при резултат 0:0 Маджани отмени напълно редовен гол на Гонсало Бергесио за сицилианците с измислена засада, въпреки че попадението първоначално бе зачетено от главния рефер Андреа Джервасони.

През втората част Лука Маджани отново даде сериозно рамо на Юве, като зачете гол след засада на Никлас Бендтнер, който шутира, а след това Артуро Видал довкара топката и така реши мача, подарявайки на бианконерите победата с 1:0.

Пулвиренти разкри, че Маджани всъщност е фен на Ювентус и това си личи от „Фейсбук“-а на арбитъра, като показа как изглежда профила му в социалната мрежа.

„Той има снимка на титлата на Юве в страницата си във Фейсбук. Всеки може е фен на който си поиска отбор, но след това, което се случи в неделя и начинът, по който повлия на мача, кажете ми какво трябва да мисля? Аз съм шокиран“, каза босът на Катания и показа доказателството пред медиите.

„Направих снимка на профила му. Ако се окаже, че той не е автентичен, тогава ще се извиня. Мисля, че това е неговият профил, въпреки че не съм експерт в това“, категоричен е Антонино Пулвиренти.

СНИМКА НА ФЕЙСБУКА НА СЪДИЯТА ЛУКА МАДЖАНИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Ето и видео със скандалните отсъждания на Маджани: