Наставникът на Палермо Джузепе Якини изненадващо не се яви на днешната тренировка, която трябваше да проведе с отбора. Така слуховете за втората раздяла с него от началото на сезона само станаха по-интензивни.

Вчера ситуацията в клуба ескалира жестоко, след като клубният президент Маурицио Дзампарини нарече специалиста „идиот“, а медиите веднага започнаха да пишат, че съвсем скоро треньорският пост отново ще премине в ръцете на Давиде Балардини.

В резултат от всичко това днес Якини не се е появил да води тренировката, която е преминала под ръководството на неговите помощници Фабио Вивиани и Джовани Тедеско. Остава неясно към момента дали специалистът ще подаде оставка или все пак може да се сключи някакво примирие между него и клубния бос.

Двамата се разделиха със скандал в началото на ноември, а впоследствия дошлият Балардини пък влезе в остри пререкания с редица основни футболисти. В крайна сметка през февруари, 3 месеца след първото си уволнение, Якини пак бе върнат начело от Дзампарини.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS