Въпреки че римското дерби между Рома и Лацио завърши без победител, голямата звезда на мача е Франческо Тоти. Въпреки 38-те си години, капитанът на "вълците" вкара и двете попадения за тима си за равенството 2:2. 

Така той стана рекордьор по отбелязани голове в Серия А в дербито на Вечния град, а след втория гол влезе в новините и с начина, по който го отпразнува. Тогава той взе телефон и си направи селфи пред публиката на "джалоросите". 

"За съжаление проспахме първото полувреме и позволихме да ни вкарат два гола. След почивката обаче показахме играта си и наваксахме, макар че това беше много трудна задача. Много съм щастлив, че подобрих рекорда, това е много важно за един римлянин."

"Колкото до селфито, знаете, че това е някаква мания на всички. Колкото и да искам да запазя личния си живот само за мен, нямаше как да не се възползвам от този момент. Още през седмицата си мислех за него."

"Бях си казал, че ако вкарам в този мач, ще си направя селфи. Затова бях дал телефона си на масажиста ни и чаках момента. И все пак, най-важното от този мач е, че не загубихме и показахме, че сме сериозен кандидат за титлата", сподели Тоти.