Българският национал Александър Тонев изигра цял мач, но не можа да помогне на тима си Фрозиноне да избегне загубата от Торино. "Биковете" победиха с 4:2 на свой терен и се поздравиха с важни три точки. 

Тонев имаше страхотни изяви в този двубой, но за съжаление не можа да се отличи с асистенция или гол. Чиро Имобиле откри, но Паоло Саммарко изравни. Последваха два гола на Андреа Белоти, преди Данило Авелар да си вкара автогол и да върне интригата, която обаче умря след четвъртия гол на Марко Бенаси в края. 

Мачът започна перфектно за Торо и още в 9-та минута Чиро Имобиле откри резултата след точно изпълнена дузпа. Последваха няколко атаки, организирани от Александър Тонев, но те не завършиха с попадения за Фрозиноне. 

Но това се случи в 33-та, когато гостите направиха 1:1 след попадение на Паоло Саммарко, който прати топката до дясната греда, завършвайки по този начин страхотен пробив на своя отбор. 

Този резултат обаче се запази само четири минути. В 37-та минута Чиро Имобиле стрела с глава, а вратарят Николо Леали изби, но при добавката Андреа Белоти беше на точното място и направи 2:1. 

До почивката падна и трети гол за "биковете". Той дойде в 41-та минута, като отново Белоти беше точен от чиста позиция, а топката стигна до него след подаване на Никола Максимович. 

Това изглеждаше и крайният резултат, въпреки че Тонев беше доста активен по фланга и създаваше опасности. Те обаче така и не носеха гол. Но в 74-та минута Фрозиноне все пак намали, когато Данило Авелар си вкара автогол след центриране от корнер. 

Но в 82-та минута Марко Бенаси оползотвори асистенция на Андреа Белоти и оформи крайното 4:2 с изстрел от наказателното поле и домакините се поздравиха с трите точки. Така те вече имат 25 точки, а Фрозиноне е под линията на изпадащите с 15 точки.