Неволите на нападателя Чиро Имобиле могат да отведат обратно в Торино, научиха медиите в Италия. Юношата на Ювентус стана голмайстор на Серия А за сезон 2013/2014 именно с екипа на „биковете“, но последвалите му авантюри в Борусия Дортмунд и сега в Севиля се оказаха твърде неуспешни.

Германците платиха солидна сума за услугите на Имобиле преди началото на миналия сезон, ала след приличното начало той се застоя на пейката. Логично той бе преотстъпен в Севиля за настоящата кампания, където събитията отново не се развиват по план.

Италианският трансферен гуру Джанлука Ди Марцио научи, че Торино ще се опита да се възползва от ситуацията и да се върне голаджията. Все още не е ясно как ще се случи сделката, като един от вариантите е Севиля да откупи правата на Имобиле, а след това да го продаде на Торино. Другият и може би по-реалистичният включва прекратяването наема на острието в испанския клуб и преотстъпването му в Торино. Само това ще струва около 1 милион евро на Торино, като Дортмунд ще вкара клауза за поне 8 милиона евро за пълното откупуване на правата.