Сасуоло и Фиорентина направиха равенство 1:1 в двубоя от 14-я кръг на италианската Серия А. Хиксът изведе Сасуоло до шестото място във временното класиране, а тимът изпревари Милан, който също е с 23 точки в актива си.

Отборът на Фиорентина, който записа второ поредно равенство в Италия пък е на трета позиция с 28 точки до момента.

Гостите от Фиорентина поведоха още в 5-ата минута с попадение на Борха Валеро, който реализира за 1:0. Пак Борха Валеро опита удар от около 30 метра в 19-ата минута, но стражът на Сасуоло Андреа Консили спаси вратата си. Малко по-късно и Йосип Иличич пропиля нов шанс за Фиорентина.

Серджо Флокари на свой ред стреля чудесно към вратата на гостите, но топката прелетя край лявата греда в 37-ата минута. Пет по-късно обаче Флокари успя да вкара за 1:1. В 42-ата минута Шиме Връшалко пусна отличен пас към Серджо Флокари, който с глава донесе равенството за домакините.

След почивката и двата тима имаха възможности за попадение, но резултатът се запази 1:1. Първо в 63-ата минута Мануел Паскуал пропусна за Фиорентина, а четири по-късно Серджо Флокари напредна добре и стреля, но ударът бе блокиран от защитник. В добавеното време гостите пак бяха близо до гол, но Жоан Верду не успя да се разпише и да донесе трите точки за Фиорентина.