Най-очакваният трансфер на лятото изглежда ще се забави още малко. Пол Погба няма да премине в Манчестър Юнайтед преди края на тази седмица, както се очакваше доскоро. Според английските медии, най-късно в понеделник би трябвало да има сделка. 

Причината? Този път тя е, че френският халф не иска да прекъсва преждевременно ваканцията си, за да подпише договор. Той обикаля света вече няколко седмици и почивните му дни преди да започнат натоварванията за новия сезон са до неделя. Ако ще има развитие, то се очаква именно тогава. 

Именно в неделя би трябвало Погба да се яви на първата тренировка на досегашния си клуб Ювентус. Но по-вероятно е тогава да отиде в Торино просто да си вземе довиждане с всички и да се отправи към Манчестър за медицински прегледи и подпис. 

Но както е през последните седмици за всичко свързано с него, това също може да се окаже предпоследно. Иначе вече са договрени всички финансови параметри между двата клуба, между Погба и Юнайтед, както и между "червените дяволи" и агента му Мино Райола. На практика няма сериозна пречка пред сделката, но забавянето ѝ е факт.