Най-скъпият трансфер в историята на футбол ще бъде окончателно приключен в близките дни. Манчестър Юнайтед ще представи новото си попълнение Пол Погба или в четвъртък вечерта, или в петък сутринта, пише вестник "Ил Темпо". 

Според изданието, все още настоящият халф на Ювентус има насрочена втора серия медицински прегледи на базата на "червените дяволи" в четвъртък на обяд. Очаква се те да бъдат доста продължителни, но след края им, договорът на французина ще бъде подписан официално. 

Самият Погба вчера постна снимка как пътува от Маями към неназована дестинация. За всички обаче беше ясно, че пътува към Манчестър. Той ще има два дни да се възстанови след по-продължителната си ваканция и ще бъде чакан за отстраняване на последната пречка преди подписа.

За него Юнайтед ще плати на Ювентус 120 млн. евро, като сумата ще набъбне сериозно заради комисионата на агента на футболиста Мино Райола, която се очаква да е около 20 млн. евро. Когато се осъществи, тази сделка ще бие рекорда на Гарет Бейл за най-скъп трансфер в историята на футбола.