Френският полузащитник Пол Погба се завръща с полет от Ню Йорк в Европа тази вечер. Той изкара там близо две седмици, а най-интересното е, че последната му вечер от ваканцията премина в як купон до зори с рап-изпълнителя Дрейк. Двамата куфяха до 7 сутринта в един от най-вървежните клубове в Голямата ябълка, преди да си вземат довиждане. 

Все още обаче не е ясно в кой град ще кацне футболистът. Той е очакван и в Торино, и в Манчестър. Наставникът на настоящия му клуб Ювентус Масимилиано Алегри обяви, че го очаква на неделната тренировка на отбора, а в същото време и мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо го очаква скоро. 

Очаква се все пак Погба да се прибере до Торино, за да си вземе довиждане със съотборниците от "старата госпожа". Очаква се в началото на следващата седмица да бъде завършен трансферът му на "Олд Трафорд", който ще е на стойност над 120 млн. евро, а заплатата му за следващите пет години - около 100 млн. евро. 

Все пак медиите в Англия и Италия са категорични, че сделка ще има, въпреки че нещо подобно се говори вече в последните повече от три седмици.