Наближава официалното обявяване на FIFA 19, а всички „карти” с характеристиките на футболистите вече са ясни предварително.

За първи път в историята на играта има двама футболисти, които са с еднакво най-висок рейтинг, като Кристиано Роналдо и Лионел Меси са с възможности от 94.

Играта вече е толкова влиятелна спрямо живота на футболистите, като мнозина от тях се обиждат за рейтинга, който от EA Sports са им дали, но не такава е ситуацията при българския полузащитник Симеон Славчев.

Халфът на Карабах е с обща характеристика от 75, като това е солиден рейтинг в сравнение с останалите български футболисти. Впечатление прави, че физическите показатели на Славчев са отредени с една единица над тези на петкратния носител на Златната топка Кристиано Роналдо. Характеристиката на CR7 е 80, докато Славчев е записан с 81. Това накара бившият халф на Литекс да се изкаже в социалните мрежи.

„ФИФА 19, нямам забележки, всичко е точно”, довери във Facebook юношата на Славия.

Любителите на телевизионните игри могат да се любуват вече на предварителната версия, докато настъпи официалното обявление на 28-и септвмри.