Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо счупи „нулите” пред своето име при головете и порази на два пъти Сасуоло в италианската Серия „А”. Това бяха първи попадения за Роналдо с екипа на Ювентус, а португалецът довери след мача, че е бил малко напрегнат преди срещата с „неровердите”.

„Много съм шастлив, тъй като стартирахме добре. Сасуоло пък се защитаваше добре, но ние ги поставихме под напрежение, а представянето ни след целия мач ни даде победата заслужено. Много исках да вкарам първия си гол в Итаалия и съм много щастлив, че го направих два пъти”, сподели Кристиано след мача със Сасуоло.

На португалеца му бяха нужни четири срещи и 28 удара, след които дойдоха първите му попадения на Ботуша.

„Това е футболът, а най-важното нещо са победите на отбора. Разбира се, че бях под леко напрежение след цялата говорилня след трансфера му от Реал в Юве и невъзможността да се разпиша. Очакванията са големи, но благодаря на моите съотборници, че ме подкрепят. Зная, че работя добре, така че бях сигурен, че е въпрос на време това да се случи. Адаптацията ми към италианския футбол върви перфектно” продължи Кристиано Роналдо.