Новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо отново демонстрира пословичната си суета. След победата с 2:1 над Парма в третия кръг от Серия А и при минаването си през миксзоната на „Тардини” португалецът категорично забрани на медиите да му правят снимки.

Причината бе подутия и насинен ляв клепач на 33-годишния голаджия. Очевидно при трудния успех над „дуковете” Кристиано е отнесъл сериозен удар в лицето, макар че медиите в Италия все още не могат да издирят конкретната ситуация.

Кристиано Роналдо

източник: Gulliver/Getty Images

Още към края на срещата травмата започваше да става съвсем ясно различима, а явно подпухването на наранената област е продължило и по време на престоя в съблекалнята, преди играчите на Ювентус да се натоварят в автобуса.

На Апенините не пропуснаха да отбележат, че какъвто и да е бил инцидентът с CR7, той със сигурност се е отървал по-леко от вратаря на Киево Стефано Сорентино. Опитният страж трябваше да влезе в болница след брутален сблъсък с Роналдо в първия кръг на сезона в калчото.

Дотук Роналдо изигра 3 шампионатни мача за Ювентус, в които отправи общо 23 шута – повече от всеки друг играч без гол в топ 5 първенствата на Европа. Цифрата не бива да притеснява феновете на „бианконерите”, тъй като нападателят имаше нужда от 28 опита, за да отбележи първия си гол за Реал Мадрид, а щом това се случи вкара 26 гола в 27 мача през същата кампания.

Кристиано Роналдо

източник: Gulliver/Getty Images

Още по темата:

Гризман: Меси и Кристиано все още са далеч пред останалите

Жозе вярва, че Кристиано ще иска да вкара на Юнайтед

Кристиано пожела допълнителна охрана в Торино

Португалия без Роналдо за мачовете срещу Италия и Хърватия

Агентът на Кристиано призова УЕФА да се засрами