Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо очаква Кристиано Роналдо да се развихри при завръщането му на „Олд Трафорд”. Новият клуб на Кристиано – Ювентус, както и английският тим се паднаха в една група в Шампионската лига, а Валесния и Йънг Бойс също правят компания на двата тима.

Първият екшън между двата тима е на 23 октомври, а срещата ще е на „Театъра на мечтите”. Роналдо продължава да е добре помнен от феновете на Юнайтед, след като кариерата му в отбора бе повече от страхотна, но Моуриньо предупреди, че очаква петкратният носител на Златната топка да опита да се докаже в старото си леговище.

Моуриньо бе начело на Реал Мадрид, когато тимът гостуваше на английския тим в Шампионската лига, а Роналдо бе точен при победата с общ резултат от 3:2. „Смятам, че Роналдо ще се радва да се върне тук. Когато бях начело на Реал Мадрид и гостувахме тук, той беше щастлив, че е обратно в Манчестър, а и че играе отново на „Олд Трафорд”. Той също така обаче бе щастлив, че вкара и победихме”, предупреди Моу.

„Сега той ще дойде тук с екипа на Ювентус, а италианският тим е отбор, който ще се стреми да спечели Шампионска лига. Ще играе отново на „Олд Трафорд” и ще иска да вкара голове и да спечели мача, но „Олд Трафорд” го харесва, а хората по трибуните вярвам, че ще реагират позитивно при появата му”, продължи Специалния.

Кристиано Роналдо все още не е отбелязал гол с екипа на торинския клуб, откакто пристигна от Реал Мадрид за 100 милиона паунда през това лято.