Ръководството на Ювентус е отхвърлило ненормално високата оферта на Барселона от 160 милиона паунда за футболиста Пауло Дибала, пише Il Corriere dello Sport.

Свърши ли сагата с Коутиньо?

Според изданието каталунците вече са притиснати до стената и опитват да направят всичко възможно, за да си осигурят подходящ заместник на трансферирания в Пари Сен Жермен Неймар.

Това е принудило „блаугранас”  да сложат на масата предложението, което включва чиста сума от 115 милиона евро плюс 45 милиона във формата на бонуси.

Историческият номер 10 за Ювентус

„Бианконерите” платиха 40 милиона евро на Палермо преди две години, за да го привлекат. От тогава Дибала впечатлява все повече и повече с изявите си на терена.

През тази година Дибала ще носи историческата фланелка с номер 10 на Юве. Италианският тима не желае по никакъв начин да се разделя с футболиста, въпреки че в последните минути на трансферния прозорец цените може да се вдигнат главоломно и Барса да успее да отмъкне звездата на „бианконерите”.

Щом не може да има Коутиньо, Барса ще прецака Ливърпул

Както е известно каталунците опитват с всички възможни средства да привлекат достоен заместник на Неймар. Трансферна цел номер 1 на старши треньора е Филипе Коутиньо, но Ливърпул поне до момента е непреклонен в отказа си. В четвъртък се появи информация, че от Барселона ще опитат да привлекат Тома Лемар от Монако или Пауло Дибала от Ювентус като план „Б”.