Адвокатите на предполагаемата жертва на изнасилване от страна на Кристиано Роналдо – Катрин Майорга са информирани за още три жени, които претендират, че са били насилени от португалския футболист.

Адвокат Лесли Стовал, която представлява г-жа Майорга от компанията базирана в Лас Вегас заяви: „Проследяваме тази информация“.

Една жена твърди, че е била изнасилена от Роналдо след парти, на което двамата са присъствали.

Друга жена твърди, че е била „наранена от Роналдо“, а трета твърди, че е сключила също извънсъдебно споразумение с португалския футболист. Тя е била принудена срещу финансова компенсация да не разкрива информация относно сексуалните си взаимоотношения с играча, който по това време играеше в Реал Мадрид.

Адвокатите на Катрин Майорга се опитват да убедят трите жени да свидетелстват срещу Роналдо. Не е изключено дори някоя от тях също да повдигне обвинение срещу звездата на Ювентус.

The Sun припомня и случай, в който португалският национал беше обвинен, че си е позволявал да плаща за секс, при това на 17-годишна тийнейджърка.

Преди 7 години световната футболна звезда попадна под ударите на Карима Ел Махруг. Тя обяви, че е спала с него, а след това той ѝ е оставил на нощното шкафче в хотелската стая 4000 долара. Танцьорката, позната още и като Руби, е известна на жълтите хроникьори като момичето, което бе на път да провали цялата кариера на Силвио Берлускони. Тя обвини Кристиано Роналдо, че е преспал с нея през януари 2010 година в хотел в Милано, когато тя е била само на 17 години.

Какви са обвиненията в изнасилване срещу Кристиано Роналдо

Появи се видео с пияния Роналдо и „жертвата“ му Майорга​

Джорджина защити Роналдо след обвиненията в изнасилване​

Роналдо ще съди изданието, обявило го за изнасилвач​

Проговори жената, която претендира, че е изнасилена от Роналдо​