Колкото и да се опитва да стои далеч от скандалите, Кристиано Роналдо е магнит за слухове с красиви жени, били те и непълнолетни. Поредното „разкритие” за португалската звезда на Реал Мадрид направи 17-годишната мароканка Карима ел Махруг, известна като Руби Рубакуори. Още по-позната – като момичето, което бе на път да провали цялата кариера на Силвио Берлускони.

Руби твърди, че Кристиано Роналдо е плащал за секс с нея, когато тя е била „малка”.

В нейната изповед пред 'La Repubblica' брюнетката твърди, че е правила секс с него само веднъж, но е получила пари за услугите си. „На 29 декември 2009 година се срещнахме в ресторант и разменихме телефоните си,” разказва Руби, допълвайки, че не е знаела кой е той в този момент!

„След около три седмици се срещнахме и правихме секс в елитен хотел. Направихме го още веднъж и на сутринта, и след това се разделихме. Той остави на нощното шкафче 4000 долара и съобщение – „Надявам се, че ще се срещнем отново.”

Историята продължава в доста интересен стил, като госпожицата твърди, че още няколко седмици по-късно тя отново е срещнала Роналдо, и е изляла чаша шампанско в лицето му и му е върнала парите…

Последната им среща била миналия юни, когато и двамата били в ресторант в Милано. Тогава, според Руби, Роналдо й се извинил с думите: „Мислех, че и ти си като останалите момичета, които търсят само парите в мен.”…