Пауло Дибала вкара невероятно красив гол за Ювентус преди да напусне терена със сълзи в очите заради контузията, която получи. Старата госпожа обаче записа втора победа от началото на сезона в Серия А, след като се пребори със Сампдория с 3:2. Това е и тяхната първа победа на собствен терен.

Пауло Дибала се разписа с удар по земята 10 минути след началото на мача, но малко по-късно трябваше да излезе с мускулен проблем. И това означава, че по всяка вероятност ще пропусне мача с Челси в Шампионската лига в сряда. Леонардо Бонучи удвои преднината на Ювентус от дузпа, но малко по-късно Мая Йошида върна едно попадение за Дория след подаване на Антонио Кандрева.

Мануел Локатели записа първото си попадение с екипа на Юве в началото на второто полувреме, но основната заслуга е на Деян Кулушевски, който дриблира и го изведе на чиста позиция. Антонио Кандрева с късен гол 7 минути преди края оформи крайното 3:2. До края на мача гостите вдигнаха темпото и потърсиха изравняване, но все пак играчите на Макс Алегри се изкачиха на 9-о място с 8 точки, на 3 над Сампдория, заемащ 14-о място.