Германският национал Емре Джан все още не е решил къде ще продължи кариерата му от следващия сезон. Той е обвързан с настоящия си клуб Ливърпул до 30 юни и вече може да води преговори с всички заинтересовани от него клубове като свободен агент. 

Според медиите в Италия обаче, той все още се колебае каква стъпка да предприеме. Опциите пред него са три - да преподпише с мърсисайдци, да приеме офертата на Ювентус или да започне преговори и да се разбере с Байерн. 

От "старата госпожа" са договорили всички детайли по евентуалния му договор с представителите му. Но все още няма официален отговор от полузащитника. Ръководството на италианския шампион му беше поставило ултиматум за окончателно решение, който изтича днес. 

Джан обаче все още не се е свързал с представители на "бианконерите", което дава надежда на Ливърпул, че може да остане на "Анфийлд". Иначе ако премине в Торино, ще получава по 5 млн. евро на година в следващите четири сезона. 

Байерн е единственият друг клуб, който може да се намеси в борбата за подписа му. Засега обаче баварците са обявили само интереса си към него, без да започнат официални преговори. Въпреки всичко, нищо около бъдещето на германеца не е ясно.