В дерби от 21-ия кръг на Серия А тимовете на Милан и Наполи не се победиха, завършвайки 0:0. Гостите от Неапол играча в края на двубоя с човек по-малко, след като Фабиан Руис беше изгонен за втори жълт картон в добавеното време. Дебют за тима от Милано направи нападателят Кжищоф Пионтек, който се появи на терена в 72-ата минута, заменяйки Патрик Кутроне.

В 6-ата минута удар на Кайехон беше спасен от Донарума. Инсиние пробва мерника си по посока вратата на Донарума в 14-ата минута, но отново вратарят беше на мястото си. До почивката въпреки опитите за попадение от страна и на двата отбора гол нямаше.

През втората част Донарума продължи да отчайва нападателите на Наполи. В 68-ата минута Милик отправи удар с глава след пас от левия фланг, но вратарят показа класа. В 72-ата минута Пионтек замени Кутроне, но не съумя да помогне на новите си съотборници да стигнат до успеха.

Така двата тима взеха по 1 точка, а след нея Наполи продължава да е на второто място с актив от 48 точки, а изоставането от лидера Ювентус вече е 8 точки, а торинци са и с мач по-малко. Милан е на 4-ото място с 35.