Европейският клубен шампион Милан остана на трето място в четиристранния турнир за Купата на руските железници. Италинският тим победи Локомотив Москва след изпълнение на дузпи. Участие в надпреварата взимат още отборите на Реал Мадрид и ПСВ Айндховен.

В редовните 90 минути срещата завърши при резултат 3:3. Мачът започна зле за гостите, които получиха гол още в 17-та минута, при това Шимич, който реши да чисти топката в ъглов удар я заби в собствената си врата. Пет минути по-късно звездата на Милан Кака успя да поправи грешката на своя съотборник и изравни резултата за 1:1.

В 29-та обаче Иванович бе най-съобразителен след ъглов удар и изведе Локомотив Москва напред, а Одемвинги направи резултата 3:1.

По всичко личеше, че руският отбор ще излезе краен победител от срещата, но в последните минути на двубоя Милан се върна в играта чрез два бързи гола на Зеедорф и Броки в 87-та и в продължението на мача.

След като се стигна до дузпите обаче се оказа, че италианците са по-съобразителни и реализираха 5 срещу 4 попадения от бялата точка на московските „железничари”.

В първата среща от този турнир Локомотив загуби с 2:5 от Реал Мадрид, след като водеше с 2:0.

В другата среща от надпреварата един срещу друг ще се изправят отборите на ПСВ Айндховен, който победи в първия двубой Милан - отново след дузпи, и „кралският” тим.