Старши треньорът на Наполи Валтер Мацари имаше забележки към играчите си, въпреки победата с 3:1 над шампиона Милан в най-интересния мач от кръга в Серия А.

Неаполитанците обърнаха росонерите на своя стадион Сан Паоло с 3 гола на Едисон Кавани, след като падаха с 0:1 в началото на двубоя. През седмицата тимът на Мацари пък изигра силен мач в Шампионската лига, като направи 1:1 като гост на Манчестър Сити.

„Започнахме лошо двубоя с Милан и ако продължаваме да излизаме на терена срещу големите клубове по този начин, тогава това ще завърши лошо”, категоричен е наставникът на Наполи.

„Трябва да подобрим представянето си от гледна точка на респекта, който изпитваме към съперника и психологическия ни подход в двубоите с грандовете.”

„Ако трябва да съм честен, не харесах представянето ни. Бяхме твърде плахи и нервни в началото, въпреки че не сме свикнали да играем на всеки три дни. Имахме същите проблеми и срещу Манчестър Сити и това е голям риск”, коментира Мацари, който смята, че възпитаниците му изпитват твърде голям респект към големите отбори и това ги стъписва.