Вратарят на Милан Диего Лопес може би ще се запъти към Висшата лига на Англия през януари. Ветеранът се превърна в резерва на 16-годишния Джанлуиджи Донарума, като мнозина подозират разрив в отношенията между него и треньора Синиша Михайлович.

Лопес бе един от най-силните футболисти на „росонерите“ през миналия сезон, като се очакваше да има сериозна роля и през настоящата кампания. Слабият старт в първенството обаче се отрази и на него, като медиите в Италия писаха, че Михайлович не бил много доволен от изявите му.

Затова сръбският специалист реши да даде шанс на тийнейджъра Донарума, който счупи рекорда на Джанлуиджи Буфон за най-млад дебютант под рамката в Серия А.

Преди домакинството срещу Аталанта Михайлович заяви, че е готов да изчака Лопес да си върне познатата форма, но на Апенините смятат, че 34-годишният страж е бесен от отношението на своя наставник.

Затова вратарят ще направи всичко възможно да напусне „росонерите“ след Нова година, като най-вероятната му дестинация е Висшата лига.

Лопес има договор с Милан до лятото на 2018 година.


ДАЛИ ЩЕ ВАЛИ В МИЛАНО? ПРОВЕРИ В SINOPTIK.BG