Манчестър Юнайтед няма да губи време и да протака сделката по трансфера на Пол Погба обратно на "Олд Трафорд". Според вестник "Ас", още до края на седмицата "червените дяволи" ще счупят световния трансферен рекорд и ще обявят французина за свое ново попълнение. 

Според информацията на изданието, от английския клуб вече са обявили, че са подготвили умопомрачителната сума от 120 млн. евро за подписа на полузащитника. Очаква се "старата госпожа" скоро да приеме офертата и да финансира своята лятна селекция. 

От вестник "Ас" са заинтригувани от тази трансферна сага, защото другият желаещ за подписа на Погба е Реал Мадрид. Според информацията на изданието, испанците са помолили агента на футболиста Мино Райола да отложи малко развръзката, за да осигурят необходимата сума за финансирането на сделката. 

Но отлагане е невъзможно. Юве има спешна нужда от парите, за да може да финансира покупката на Гонсало Игуаин от Наполи. За 28-годишния аржентинец "старата госпожа" ще трябва да извади накуп 94 млн. евро. А това може да се случи само при продажба на Погба, при това възможно най-бързо.