Френският национал Пол Погба няма намерение да напуска Ювентус в момента. Но ако все пак дойде голяма оферта за него, която "старата госпожа" не може да откаже, той ще я приеме, само ако идва от двата отбора, които смята за подходящи да продължи кариерата си впоследствие. 

Според испанския вестник "Марка", халфът би приел да премине единствено в редиците на Реал Мадрид или Манчестър Юнайтед. Като все пак англичаните са с предимство заради наличието на Жозе Моуриньо на мениджърския пост и факта, че Погба иска да се докаже в този тим, който напусна преди време, за да отиде в Торино. 

Причината "червените дяволи" да са основният фаворит за подписа му, е добрата връзка между Моуриньо и агента на французина Мино Райола. Досега маститият италианец доведе две от трите нови попълнения на Юнайтед от отварянето на трансферния прозорец. 

Личен агент на Специалния е друг голям импресарио - Жорже Мендеш. Той обаче поддържа добри взаимоотношения с всички водещи посредници на големите футболисти и затова винаги е фаворит за подписа на някоя звезда.