Звездата на Милан Златан Ибрахимович публично покани Марио Балотели да се присъедини към „росонерите”. Милан е на върха в Серия А благодарение на сензационната форма на Ибра, който призна, че се чувства изморен, тъй като е титуляр в 16 поредни мача.

„Чувствам се изморен, особено в последните минути на всеки мач. Може би играх твърде много и ако имахме Пипо Индзаги и Алешандре Пато можех да си почина малко”, сподели шведът. „Във всеки случай, ще се жертвам за отбора. Ще играя с един крак, ако трябва”.

Балотели пък призна, че е фен на Милан и дори вечеря с вицепрезидента на клуба Адриано Галиани след миланското дерби миналия уикенд. Звездата на Ман Сити сподели, че би искал да играе рамо до рамо с Ибрахимович.

„Много съм радостен, че Марио иска да играе с мен. През лятото той ми се обаждаше всеки ден да ме моли да отида при него в Манчестър Сити”, разкри Ибра. „Той е велик играч и ще се справи добре в Премиършип, но ако той иска да играе с мен, ще трябва да дойде в Милан”.

„Бих се радвал той да е тук, но да се обади на мен не е достатъчно, трябва да се обади на Галиани и да постигне договорка”, допълни шведският нападател.