Дербито на средняците в Серия А между Аталанта и Торино завърши без победител. Двата тима стигнаха само до 1:1, като битката беше изключително равностойна и този изход е заслужен. 

Никола Н'Кулу реализира единственото попадение за "биковете" малко преди почивката, но в самото начало на втората част Йосип Иличич изравни и това беше всичко в този двубой до края му. 

Домакините от Торо бяха доста по-активни преди почивката. И те изпуснаха по-чистите ситуации тогава. Най-голямата възможност преди попадението изпусна Адем Ляич, който навърза защитата на противника в 35-та минута и стреля опасно от наказателното поле към долния десен ъгъл, но вратарят изби в последния момент. 

Ляич обаче се реабилитира в продължението на първата част. Тогава той центрира перфектно от корнер и намери във вратарското поле Никола Н'Кулу, който с глава щеше да скъса мрежата за 1:0. 

Аталанта обаче съумя да отвърне на удара в началото на втората част. В 54-та минута Андреа Петаня пусна страхотен пас зад защитата за Йосип Иличич и той не се поколеба да отправи мощен изстрел покрай вратаря за 1:1. 

До края на мача и двата тима имаха интересни ситуации, но така или иначе нови голове не паднаха. Така средняците трябваше да се примирят само с по точка от равностойната битка помежду си. 

С нея в актива си Торино вече има 20 в актива си, с колкото е и Аталанта. Това определя на тимовете 10-та и 11-та позиция в класирането - точно в самата среда на подреждането.