Една от най-дискутираните теми в испанския печат напоследък е очакваното напускане на доскорошната най-скъпа покупка в историята на Реал Мадрид Гарет Бейл. Наставникът на "белите" Зинедин Зидан в прав текст обяви, че се надява уелсецът скоро да не е част от тима му. 

Това предизвика бурна реакция от агента на играча, който определи френския специалист за "позор", като в същото време не отрече, че се работи по изходяща сделка за Бейл. Сега Зизу предпочете да хвърли яснота върху ситуацията с Бейл. 

"Първо, не съм се изказал с неуважение към никого. Най-малкото мога да постъпя с играч от тима си. Винаги съм казвал едно и също и стоя зад думите си: За мен играчите са най-важната част от отбора и аз винаги ще съм зад тях."

"Казах, че клубът се опитва да продаде Бейл, защото такава е моята информация. Гарет ми каза, че не иска да играе, защото е наясно, че клубът иска да го продаде. Но засега той е играч на Реал, ще тренира нормално, докато е с белия екип и ще видим какво ще се случи утре с него", заяви Зидан.