Каталунските медии са категорични, че ако Неймар напусне Реал Мадрид това лято, то ще е само в посока бившия си клуб Барселона. Но в неделното си издание вестник "Индипендънт" излиза с леко шокираща информация. 

Според английската медия, настоящият клуб на бразилеца Пари Сен Жермен готви сделка с Реал Мадрид, която изглежда, меко казано, странна. Източниците на "Индипендънт" твърдят, че двата клуба са готови да си разменят Неймар и Гарет Бейл, като дори няма да се включва доплащане от страна на "белите"!

Това изглежда, меко казано, странно, особено с оглед на факта, че мадридчани искат 300 млн. евро от "блаугранас" за южноамериканеца. А въпреки че преди години бяха платени 100 млн. евро за Бейл, той сега не е дори и наполовина от тогавашната си стойност. 

На Острова се развихриха с тези спекулации за бъдещето на уелсеца заради изказването на наставника на Реал Зинедин Зидан, че "скоро" ще има трансфер на доскоро рекордната покупка на клуба. Агентът на Бейл също наля масло в огъня, казвайки, че се "пече огромна изненада" около клиента му. 

Но здравият разум тълкува, че няма как да се случи подобна сделка между Пари Сен Жермен и Реал Мадрид, особено при споменатите условия. И въпреки това скоро предстои да разберем какво ще е бъдещето на две от световните звезди на футбола, чието бъдеще гарантирано няма да е в настоящите им клубове.