Крилото на Барселона Людовик Жули обяви, че иска да остане при „каталунците” до края на състезателната си кариера. Изявлението му беше в отговор на слуховете за интерес от страна на Ювентус към играча.

„Искам да продължа в Барса, защото тук наистина съм щастлив”, каза французина. „Нямам намерение да напускам клуба и целта ми е да играя тук до края на кариерата си.”

30-годишният полузащитник коментира евентуалното си преминаване в лидера в Серия Б и почти сигурен участник в Серия А, Юве с думите: „Дори не знам за такъв интерес. Имам контракт до 2008 и искам да го удължа. Нито Дидие Дешан, нито някой друг от клуба се е свързал с мен относно бъдещето ми.”

Людовик изрази ясно позицията си, че няма да играе за националния отбор на Франция, докато наставник е Раймон Доменек, който изненадващо го остави извън състава за световното миналото лято и даде обяснение, че предпочита „млади, по-добри алтернативи” от Жули.

„Ще забавя решението си дали ще играя занапред за „петлите”, но ако Доменек остане треньор, няма шанс да облека националната фланелка”, твърдо каза бившият играч на Монако и Лион.