Ръководството на Реал Мадрид се е заело повече от сериозно с поставената от наставника Зинедин Зидан задача да окастри състава, който в момента наброява цели 35 души. Зизу иска да има максимум 24-25 играчи, така че полека-лека се осъществяват изходящи трансфери. 

Поредният, който ще напусне "Сантиаго Бернабеу", е левият защитник Серхио Регилон. За разлика обаче от огромната част в списъка с напускащите, младокът ще отиде само под наем в Севиля до края на сезона. Андалусийците няма да имат опция да го откупят. 

В петъчния ден Регилон е пристигнал в Севиля. Очаква се до края на деня да премине задължителните медицински прегледи, след което ще подпише официално и договора си. Двата клуба са се разбрали за начина на изплащането на заплатата му. 

22-годишният краен бранител получи шанс за изява в 22 мача от миналия сезон, но с идването на Зинедин Зидан беше закотвен на пейката, а ветеранът Марсело си отвоюва позицията. Бразилецът ще продължи да е титуляр и през новия сезон, така че младокът беше пратен да трупа подготовка в Андалусия.