Невероятно парти си спретнаха футболните съпруги на играчите от Барселона. Дамите поздравиха жената на Луис Суарес Сифия Балби, която навърши 30 години.

Половинките, в това число и съпругата на Лионел Меси - Антонела, направиха празника на своята приятелка незабравим. Луис Суарес също се беше погрижил нищо на момичетата да не липсва в тази вълшебна вечер.

Футболистите на Барселона бяха заети с професионални ангажименти. Каталнците победиха  Селта в двубой от 13-ия кръг на Ла Лига с 4:1, с хеттрик на Лео Меси.

Семействата на Луис Суарес и аржентинския нападател са много близки. Двамата са добри приятели, откакто Суарес пристигна в Барселона от Ливърпул през 2014 година. Фамилиите дори почиват заедно през лятото на Ибиса. Сеск Фабрегас също е в тяхната компания и въпреки че сега носи екипа на Монако, неговата съпруга също отлетя до Барселона, за да празнува с останалите дами.

Красавиците се усмихваха и правеха снимки, в чест на Балби. Луис Суарес и София се запознават като деца и се срещат откакто той е на 15.

Двамата дори имат подобни татуировки на пръстите, с които са ознаменували любовта си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juntos, luchando por nuestros sueños. Te amo mi vida @sofibalbi Together. Fighting for our dreams. I love you @sofibalbi

Публикация, споделена от Luis Suarez (@luissuarez9) на