Световноизвестната певица Шакира е истинска футболна майка. Половинката на Жерар Пике публикува видео на своите момчета, които тренират. Нещо повече, самата тя се зарадва изключително много при попадение на единия от синовете им.

Саша, по-малкият от наследниците на Шакира и Пике, стреля точно в опразнена мрежа по време на занимание на децата на базата на Барселона. Това не бе дори по време на мач, но съдейки по реакцията на певицата, е било поне на финал на Световно първенство.

Колумбийката е много темпераментна и по време на мачовете на своя съпруг – защитника Жерар Пике. А когато е на стадиона, определено няма как да остане незабелязана.

Шакира и Пике се срещат през 2010 година и оттогава са неизменно заедно.

„Срещнах Шакира в Мадрид, когато се подготвяхме за Световното първенство, и след появата на видеото “Waka Waka”. Всичко започна, когато бяхме заедно в Южна Африка и аз й писах. Тя вече беше там, защото пя на откриващата церемония на първенството. Затова я попитах какво е времето там”, споделя Жерар Пике за началото на връзката им.

„Това определено е глупав въпрос и нормалният отговор е да си нося яке. Само че тя започна да ми описва какво е времето във всеки един момент. И така се стигна до момента, в който й казах, че ние трябва да стигнем до финала, за да можем да се срещнем – защото тя щеше да пее на финала. Стигнахме до финала и го спечелихме”, припомня още защитникът.

Шакира и Пике

източник: Gulliver/GettyImages